• Musea in
    Zandvoort aan zee

HDMZ Museum
In het HDMZ museum kunt u genieten van de schitterende panoramafilm, dit geeft een adembenemend historisch beeldverhaal in 360 graden. Daarnaast is er moderne en hedendaagse kunst te zien afkomstig uit een particuliere collectie. 
https://hdmz.nl/

Juttersmu-ZEE-um 
Kleinschalig museum vol gejutte voorwerpen en objecten. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is te vinden in dit museum.
Veel van wat de zee ooit heeft weggenomen, keert hier in Zandvoort weer terug aan land.
http://www.juttersmuseum.nl/

Zandvoorts Museum
Hét centrum voor kunst en geschiedenis in Zandvoort. De collectie van het Zandvoorts Museum is een kleine, maar unieke collectie. Kunst aan de hand van actuele tentoonstellingen over nieuwe en oude kunst. 
https://www.zandvoortsmuseum.nl/nl/

 


Overzicht van alle culturele activiteiten in en rondom Zandvoort. Van leuke tips, evenementen, voorstellingen, exposities en tentoonstellingen!

Samen met de cultuurmakers bieden wij u een mooi aanbod aan activiteiten als theater, muziek, dans, wandelingen en mooie tentoonstellingen. Hou onze agenda dus goed in de gaten!

Blijf op de hoogte over alles wat Cultureel Zandvoort te bieden heeft

Musea

Zandvoort aan Zee biedt maar liefst 3 verschillende musea. Het Juttersmuseum aan de boulevard/rotonde van Zandvoort. In het centrum bevinden zich het HDMZ museum of het Zandvoorts Museum.

Workshops

Regelmatig worden er verschillende workshops georganiseerd. Van schilderen tot fotografie. Bekijk onze agenda voor een leuke workshop.

Activiteiten

Naast de verschillende evenementen in Zandvoort, kunt u ook deelnemen aan culturele buitenwandelingen of zelf de buitenbeelden route wandelen. Maandelijks wordt er ook een Oud Zandvoort wandeling georganiseerd.

Kunst & Cultuur

Maak kennis met het culturele aanbod van Zandvoort. Er zijn veel cultuurmakers in Zandvoort, samen willen wij ervoor zorgen dat jong en oud kennis maakt met dit mooie aanbod. Over Cultuur Agenda Zandvoort

We willen graag de bezoekers en bewoners van Zandvoort, van jong tot oud met culturele binnen- en buitenactiviteiten vermaken. Dit in samenwerking met de cultuurpartners van Zandvoort en de regio.

Het doel is mensen verbinden en kunstenaars op te roepen om cultuur en kunst uit te dragen. Dit gaan we doen door een aantal hoogwaardige culturele randactiviteiten te organiseren. Inwoners, omwonenden en toeristen (dagtoerist of de meerdaagse verblijfstoerist) maken zo kennis met het culturele aanbod.

Wilt u een activiteit aanmelden of heeft u een vraag:Overzicht van alle culturele activiteiten in en rondom Zandvoort. Van leuke tips, evenementen, voorstellingen, exposities en tentoonstellingen!

Zandvoort

Cultuur Agenda


Een UITzandvoort.nl ontwerp!